PRONÁJEM GARÁŽÍ / DÍLEN – Karlovy Vary

Cena:

30 000 Kč / měsíc

Kategorie: Garáže, sklady, dílny
Lokalita: Karlovy Vary – Drahovice
Okres: Karlovy Vary
Užitná plocha: 190 m²
Stav objektu: Dobrý

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu 4 prostorné garáže vhodných k Vašemu podnikání. Garáže se nacházejí v Karlových Varech v jedné z nejlidnatější městské části – Drahovice, ulice Stará Kysibelská. Objekty mají široké využití a lze je dokonale využít jako sklady, dílnu, služby či jiné provozy. Objekt nalezneme v rozsáhlém areálu bývalého stavebního podniku Karlovy Vary, kde v současné době působí již mnoho menších firem a areál se od doby svého vzniku stal velmi oblíbeným a známým místem v Karlových Varech.

Po technické stránce se jedná o zděné garáže s železobetonovou střešní konstrukcí. Každá garáž má vlastní ocelová vrata načež v několika z nich nalezneme i menší samostatnou místnost pro vytvoření pohodlné kanceláře či menšího skladu.Na objektu je nově udělaná střešní krytina. Před samotným pronájmem pro Vás provedeme rekonstrukci jednotlivých garáží, která zahrnuje – drobné opravy omítek, nátěr stěn a stropů a případě oplocení. Ke garážím připadá i rozlehlá venkovní asfaltová plocha, která je velmi dobře odvodněna mohutným žlabem (vhodné na vydatné mytí) a kterou je možné oplotit. V garážích je zaveden dostatečný příkon elektrické energie i voda.

Dopravní dostupnost zajišťuje pravidelný spoj MHD s nedalekou zastávkou. Areál s garážemi přiléhá k silnici I. třídy (I/6) – budoucí R6, spojující Karlovy Vary s Prahou.

Garáže nabízíme v následující konfiguraci:

A) garáž (sklad, dílna) č.1 – celkem 90m2 vč. montážní jámy, cena: 12 000,-Kč/měsíc

B) garáže (sklady, dílny) č.2,3 a 4 – celkem 190m2 vč. montážní jámy, cena: 30 000,-Kč/měsíc

C) všechny garáže jako komplet (sklady, dílny) č.1,2,3,4 – celkem 280m2 vč. montážní jámy, cena: 37 500,-Kč/měsíc

– v ceně je zahrnuta rovněž manipulační asfaltová plocha před garážemi

Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti.

Inženýrské sítě: Elektřina, voda
Ostatní služby: Manipulační plocha