PRODEJ POZEMKŮ PRO PRŮMYSLOVOU VÝSTAVBU – Zlatá u Kynšperka nad Ohří

Cena:

Info v RK

Kategorie: Pozemky
Lokalita: Zlatá u Kynšperka nad Ohří
Okres: Sokolov
Celková plocha: 81.320 m²
Vlastník objektu: Radek Makar

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Představujeme Vám prvotřídně situovaný pozemek k prodeji. Jedná se o velmi zajímavé a pěkně viditelné místo v těsné blízkosti frekventované rychlostní silnice R6 spojující Karlovarský kraj s Prahou. Výbornou dostupnost zajišťují 2 dálniční sjezdy vzdálené 3,5 a 6 km, načež města jako Karlovy Vary – vzdálené 28km, Sokolov – vzdálen 13km i Cheb – vzdálen 16 km, jsou v dojezdové vzdálenosti do 20 min. Frekventovaný hraniční přechod s Německem (Pomezí nad Ohří/Schirnding) je vzdálen 28 km od místa.

Celkově pro Vás máme připraveno slušných 81 320m2 funkčně využitelné plochy. Pozemek je vhodný pro výstavbu moderních průmyslových areálů, výrobních objektů, skladů nebo jiných developerských projektů. Územní plán je schválen pro výrobu a skladování. V těsné blízkosti lze sehnat i několik stovek pracovníků pro Váš budoucí podnik – ve vzdálenosti 1,5 km se nachází věznice s dozorem, kde je umožněno odsouzeným plnit pracovní úkoly. Na hranici pozemku se nachází trafostanice a také plynovodní potrubí.

Budeme rádi, když využijete této naší nabídky. V součtu výše uvedeném se jedná o velmi zajímavou investici, a proto neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku přímo na místě.