PRODEJ POZEMKU PRO PRŮMYSLOVOU VÝSTAVBU – Zlatá u Kynšperka nad Ohří

Cena:

Info v RK

Kategorie: Sklady, výroba
Lokalita: Zlatá u Kynšperka nad Ohří 
Okres: Sokolov
Celková plocha: 9.000 m²
Vlastník objektu: Radek Makar

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Vlastník nabízí k prodeji tento pozemek o celkové výměře pro průmyslovou výstavbu na Zlaté u Kynšperka nad Ohří.  Jedná se o velmi zajímavé a prvotřídně situované místo v těsné blízkosti frekventované rychlostní silnice R6 spojující Karlovarský kraj s Prahou. Výbornou dostupnost zajišťují 2 dálniční sjezdy vzdálené 3 a 6,5 km, načež města jako Karlovy Vary – vzdálené 28km, Sokolov – vzdálen 13km i Cheb – vzdálen 16 km, jsou v dojezdové vzdálenosti do 20 min. Frekventovaný hraniční přechod s Německem (Pomezí nad Ohří/Schirnding) je vzdálen 28 km od místa.

Rozloha nabízeného průmyslového pozemku je 9.000 m2. Ideální místo vhodné pro výstavbu moderního průmyslového areálu, výrobního objektu, skladu nebo jiných developerských projektů. V územním plánu je pozemek zanesen jako smíšené výrobní plochy.

V těsné blízkosti lze sehnat i několik stovek pracovníků pro Váš budoucí podnik – ve vzdálenosti 1,5 km se nachází věznice s dozorem, kde je umožněno odsouzeným plnit pracovní úkoly. Na hranici pozemku se nachází trafostanice a také plynovodní potrubí. Přípojky inženýrských sítí jsou v současné době realizovány.

Budeme rádi, když využijete této naší nabídky a proto neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku.

Inženýrské sítě: Elektřina, voda, plyn