PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO AREÁLU – Zlatá u Kynšperka nad Ohří

Cena:

info v RK

Kategorie: Sklady, výroba
Lokalita: Zlatá u Kynšperka nad Ohří
Okres: Sokolov
Celková plocha: 49.335 m²
Vlastník objektu: Radek Makar

 

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Vlastník nemvotosti Vám představuje projekt, zabývající se prodejem rozsáhlého komerčního areálu v obci Zlatá. Bývalý zemědělský areál v současné době prošel menší revitalizací a je připraven pro dokončení většího developerského projektu.
Jedná se o velmi zajímavé a prvotřídně situované místo v těsné blízkosti frekventované rychlostní silnice R6 spojující Karlovarský kraj s Prahou. Výbornou dostupnost zajišťují 2 dálniční sjezdy vzdálené 3 a 6,5 km, načež města jako Karlovy Vary – vzdálené 28km, Sokolov – vzdálen 13km i Cheb – vzdálen 16 km, jsou v dojezdové vzdálenosti do 20 min. Frekventovaný hraniční přechod s Německem (Pomezí nad Ohří/Schirnding) je vzdálen 28 km od místa.

Rozloha celého areálu je 49 335 m2 (bez plochy budov), které jsou z velké části zpevněny a umožňují bezproblémový pohyb manipulační techniky a kamionů. Ideální místo pro vytvoření výrobního areálu, skladovacích prostor v rámci programu revitalizace. Funkčně využitelných objektů zde nalezneme celkem devět. Většina budov je v udržovaném a provozuschopném stavu. Na hranici pozemku se nachází trafo, přívod plynu a také požární nádrž. V areálu jsou rozvody vody a výhodou je také vlastní vodárna nedaleko areálu.
V těsné blízkosti lze sehnat i několik stovek pracovníků pro Váš budoucí podnik – ve vzdálenosti 1,5 km se nachází věznice s dozorem, kde je umožněno odsouzeným plnit pracovní úkoly.

Budeme rádi, když využijete této naší nabídky. Jedná o velmi zajímavou investici, a proto neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku areálu.

Inženýrské sítě: Elektřina, voda