PRONÁJEM AREÁLU (SBĚRNA, SKLAD, PRODEJNÍ PLOCHA) – DOLNÍ RYCHNOV, EV.Č.: 00047

Cena

30 000 Kč za měsíc

Kategorie Ostatní komerční nemovitosti
Lokalita Bergmannova, Dolní Rychnov
Okres Sokolov
Plocha užitná 1.500 m²
Stav Dobrý
Budova Smíšená
Typ domu Přízemní
Zástavba Průmyslová
En. náročnost b. G (PENB nedodán)

 

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu průmyslový areál vhodný pro zřízení sběrny, výkupu kovů apod. K provozování této činnosti je vyřízena a schválena veškerá dokumentace. Areál se nachází v Dolním Rychnově v průmyslové zástavbě s výbornou polohou a dopravní obslužností.
K dispozici je kompletně zabezpečený areál s vysokým betonovým plotem a ostnatým drátem. Uvnitř pak najdeme soubor buněk sloužících jako kancelář, zázemí pro zaměstnance, nářaďovny a sklady. V areálu jsou rozvody elektrické energie a je zde mobilní WC. Veškeré plochy jsou zpevněné a způsobilé pro pohyb manipulační techniky a nákladních automobilů. Zpevněné manipulační plochy jsou rovněž před vjezdem a v celém okolí nabízeného areálu. Celková plocha nabízeného areálu je
1 500m2 (30x50m) s možností zvětšení na 3 000m2 (30x100m).
Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Pokud i přes vysoké nároky nesplníme Vaše požadavky, dokážeme prostor dále upravit přesně podle Vašich představ nebo Vám nabídneme další, kterých máme hned několik dalších. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení.

Zařízený Ano
Bezbariérový ano
Parkování ano
Komunikace Betonová, Asfaltová
Doprava Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina 230V, 400V
Topení Lokální elektrické