PRONÁJEM KANCELÁŘSKÉHO PATRA – Office Park Dalovice

Cena:

49 000 Kč / měsíc

Kategorie: Kanceláře
Lokalita: Botanická 256, Dalovice
Okres: Karlovy Vary
Užitná plocha: 366 m²
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastník objektu: Radek Makar

Kontaktujte vedoucího správy nemovitostí

Bc. Roman Štěrba, DiS.
+420 606 023 023
r.sterba@marentreality.cz

Popis

Vítejte v nově renovovaném areálu Office park Dalovice v Karlových Varech, kde pro Vás vlastník nemovitosti připravil atraktivní a prosluněné administrativní prostory pro Vaše podnikání.
Nabízené kancelářské prostory se nacházejí v administrativní budově v lákavém 3.patře. Všechna podlaží vč. zmiňovaného patra prošli pečlivou rekonstrukcí. V nových kancelářích pak na Vás čekají příjemně vymalované interiéry, nově položené koberce, sociální zařízení s kuchyňkou a mnoho dalšího. K dispozici máme celkem 11 kanceláří s plochou od 10 do16 m2 + 1 velký office o rozloze 58m2 rozdělený skleněnou příčkou. Celková plocha kanceláří činí 220m2 a celé patro má plochu 366m2.

Cena za pronájem zahrnuje rovněž náklady vytápění, osvětlení + elektřinu, parkoviště, internet a bezbariérový výtah, který je Vám v administrativní budově k dispozici. V rámci pronájmu Vám můžeme každou kancelář vybavit řádným kancelářským nábytkem (stoly, židle, skříně, police, věšáky atd.). Samozřejmostí je 24h zabezpečení objektu, kamerový a docházkový systém. Servis, opravy i údržba objektu je pro Vás zajištěna po celou dobu nájmu naším technikem zdarma. Vedle administrativní budovy se nachází prostorná výrobní hala, kterou lze plně využívat (rovněž pronajmout) v návaznosti na budovu administrativní.
Dopravní dostupnost zajišťuje pravidelný spoj MHD s nedalekou zastávkou. Office park Dalovice se nachází nedaleko západočeské tepny silnice I. třídy (I/6) – budoucí R6, spojující město Karlovy Vary s Prahou.

Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku. Pokud i přes vysoké nároky nesplníme Vaše požadavky, dokážeme kanceláře dále upravit přesně podle Vašich představ nebo Vám nabídneme jiné prostory, kterých máme hned několik dalších. Vždy pro Vás najdeme rychlé a také kvalitní řešení.